Старий Місяць з 20 грудня по 1 січня 2021 року: що можна робити і що не можна

Старий Місяць з 20 грудня по 1 січня 2021 року: що можна робити і що не можна
Читать на русском

2021 рік добігає кінця. Сьогодні, 20 грудня, починається Старий (Спадний) Місяць у Раку. У цей період можна залучити у своє життя щастя та успіх. Астрологічні рекомендації підкажуть, що за ці два тижні бажано встигнути зробити, а чого робити категорично не можна. Пам'ятайте, що перед Новим роком потрібно закінчити всі на завершені справи.

З 20 по 21 грудня Місяць перебуває у знаку Рак

Цей період чудово підходить для романтичного спілкування та флірту. Також у ці дні бажано утриматися від кредитів та грошей у борг. Починайте завершувати всі незакінчені справи.

З 22 по 23 грудня Місяць перебуває у знаку Лев

Період спадного Місяця у Леві може виявитися не найсприятливішим. У ці два дні добре виходитимуть справи з роботою, яку потрібно переробити, доповнити чи виправити помилки. У цей період краще утриматися від масових заходів, а роботою займатися наодинці. У ці дні комунікація серед людей буде скрутною.

З 24 по 26 грудня Місяць перебуває у знаку Діва

Три дні Місяць перебуватиме у Дівах. Астрологічний прогноз свідчить про те, що це сприятливий час для всіх. У цей період можна сміливо робити великі покупки, купувати подарунки та оформляти нерухомість. Стережіться суперечок із конфліктними людьми, ви можете нажити собі нових ворогів.

З 27 по 28 грудня Місяць перебуває у знаку Терези

Ці дні будуть спокійними, і навіть певною мірою пасивними. Можна не поспішаючи займатися роботою чи вирішенням інших справ. Всі знаки зодіаку будуть перебувати в рівновазі та гармонії. Але цими днями треба відмовитися від прийняття рішень, особливо важливих. Остерігайтеся емоційних рішень та висловлювань.

З 29 по 30 грудня Місяць перебуває у знаку Скорпіон

У ці дні добре займатися справами, пов'язаними з переміщенням. Переїзди, відрядження та подорожі пройдуть вдало. Намагайтеся все ж таки не перевтомлюватися і частіше відпочивати. Зверніть увагу на духовний розвиток, поки Місяць перебуває в Скорпіоні, для цього вдалий період.

З 31 грудня по 1 січня Місяць перебуває у знаку Стрілець

Залишається пару днів до Молодого Місяця. У цей період важливо позбутися негативних думок та всього непотрібного. Намагайтеся налаштуватися на позитивний настрій і знайти гармонію в собі. Несприятливий день для кредитів та взяття грошей у борг.

Читайте також:
Кого Тигр щедро винагородить: Фінансовий гороскоп на 2022 рік

Новини партнерів

Україна отримає 300 млн євро позики від Світового банку
Папа Римський Франциск виступив проти домашнього насильства, прирівнявши його до сатанізму

Найпопулярніше за тиждень