Стало відомо, якими "важкими" ліками лікують коронавірус в Італії

Стало відомо, якими "важкими" ліками лікують коронавірус в Італії
Читать на русском

Розкрились подробиці лікування, яке застосовують італійські лікарі для боротьби з коронавірусом.

Італійський лікар анонімно повідомив про те, якими препаратами в країні лікують симптоми коронавірусу. Про набір "тяжких" препаратів в інтерв'ю лікар повідомив на УНІАН.

Один з варіантів лікування - поєднання поєднанням Lopinavir/Ritonavir (Лопінавір/Ритонавір) та Chloroquine (Хлорохін), які більше підходять для лікування малярії. Лопінавір/Ритонавір -це комбіноване противірусне яким лікують інфекції, спровоковані вірусом ВІЛ-1 та ВІЛ-2 . В Україні він продається ТМ Kaletra приблизно від 70 до 150 євро.

Хлоронін призначається для лікування малярії та автоімунних захворювань. В українському сегменті Інтернету продається під назвою Делагіл приблизно за 900 грн.

Американський засіб Ремдесивір не продається в Україні, розроблений в 2020 році компанією Gilead Sciences, і проходить тестування. Ціни стартують приблизно від 75 доларів.

На півдні Італії використовується засіб Tocilizumab (Тоцилізумаб), який послаблює дію інтерлейкіну. Також він призначається від артриту. В Україні препарат продається як Актемра, флакон на 10 мл в Інтернеті коштує близько 200 гривень.

Як відомо, у світі ще не розроблено вакцини проти коронавірусу, і лікування переважно зводиться до боротьби із симптомами.

Як раніше повідомляв APnews, в Угорщині ввели надзвичайний стан через коронавірус.

Карантин в Україні вводять з 12 березня. Вже відомі терміни та обмеження в країні.

Новини партнерів

Вакарчук назвав себе "політичним провайдером" і покинув пост глави партії "Голос"
Прем'єр Шмигаль пояснив, чому в Україні ввели так званий карантин

Найпопулярніше за тиждень