Стало відомо про нові домовленості у Мінську

Стало відомо про нові домовленості у Мінську
Читать на русском

Зниклими безвісти на окупованій частині Донбасу вважаються 257 людей.

Тристороння контактна група з урегулювання ситуації на Сході України у Мінську наголосила на складній ситуації з безпекою на Донбасі. Про це повідомила прес-секретар представника України у ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер у Facebook.

"На жаль, безпекова ситуація лишається складною - з боку НЗФ ОРДЛО тривають обстріли, в тому числі снайперські, а на лінії зіткнення діють їхні диверсійно-розвідувальні групи. Домовлено продовжити роботу задля вирішення блоку безпекових питань, які є ключовими для України та світової спільноти", - йдеться у повідомленні.

Крім того, вона зазначила, що сторони продовжили роботу щодо звільнення людей.

"Досягнуто домовленості щодо відновлення пошуку зниклих безвісти: до наступного засідання ТКГ в Мінську буде опрацьовано відповідні пропозиції щодо механізму організації цієї роботи за участі міжнародних організацій, в тому числі Міжнародного комітету Червоного Хреста", - повідомила Оліфер.

Також спеціальний представник діючого голови ОБСЄ в Україні та в Тристоронній контактній групі Хайді Грау зауважив, що основною темою дискусії було визначення нових ділянок розведення сил на Донбасі.

За даними СБУ, зниклими безвісти на окупованій частині Донбасу вважаються 257 людей.

Стало відомо про нові домовленості у Мінську

Коментарі

Новини партнерів

КМДА: з моменту запуску безконтактної оплати у метро банківськими картками розрахувались 100 млн пасажирів
ВООЗ проведе в Женеві термінове засідання через вірус з Китаю

Найпопулярніше за тиждень