Стали відомі подробиці про інфікованого коронавірусом главу поліції Києва Крищенко

Стали відомі подробиці про інфікованого коронавірусом главу поліції Києва Крищенко
Читать на русском

Віталій Кличко заявив, що в Києві підготовлено 500 ліжок для інфікованих коронавірусом

Керівник поліції Києва Андрій Крищенко, який заразився китайським коронавірусом, знаходиться в Олександрівській лікарні. Про це розповів мер столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу ZIK.

За його словами, Крищенко себе почуває добре.

"Кілька співробітників поліції Києва, в тому числі й начальник поліції міста пан Крищенко, захворіли коронавірусів. Я спілкувався з ним телефоном. Він знаходиться в бадьорому настрої та продовжує виконувати свої обов'язки дистанційно", - зазначив Кличко

При цьому він нагадав, що в Києві підготовлені сім опорних лікарень, які можуть приймати хворих коронавірусів, - всього 500 ліжок. Крім того, столичний голова вказала, що при необхідності розгорнуть 7 000 додаткових ліжок.

Також він закликав киян дотримуватися правил і рекомендації тимчасових обмежень і не виходити на вулиці без крайньої потреби.

"Подивіться, до чого нехтування правилами призвело в Італії та Іспанії. Там сьогодні не вистачає місць у лікарнях. І це - страшно!" - підсумував Кличко

Як раніше повідомляв APnews, заступник голови Національної поліції України, начальник поліції Києва Андрій Крищенко захворів на коронавірус.

Новини партнерів

Президент Зеленський анонсував позачергове засідання 30 березня
У МВФ заявили про падіння світової економіки

Найпопулярніше за тиждень