Стала відома дата першого бою Макгрегора після відновлення кар'єри

Стала відома дата першого бою Макгрегора після відновлення кар'єри
Читать на русском

Спочатку поєдинок повинен був стати благодійною подією.

Поєдинок між Конором Макгрегором і Дастіном Порьє все ж відбудеться. Про це повідомив президент UFC Дана Уайт, повідомляє APnews з посиланням на ESPN.

Спочатку бійці хотіли провести бій в статусі благодійної події, але пізніше UFC запропонувала варіант з проведенням повноцінного офіційного поєдинку. Тепер же стала відома дата і місце проведення бою.

Місцем проведення зустрічі стане Бійцівський острів в Абу-Дабі, де проходять події UFC під час пандемії коронавірусу. Від проведення поєдинку в Техасі, як спочатку пропонував Конор, все ж відмовилися. А відбудеться бій 23 січня в рамках події UFC 257.

При цьому сам Конор підпис під контрактом все ще не поставив - у промоції є тільки усну згоду спортсмена. А ось Порьє вже підписав офіційний контракт на бій. Для бійців це буде вже друга очна зустріч. Перша була в 2014-му році, і закінчилася перемогою Макгрегора нокаутом вже в першому раунді.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що переможець Василя Ломаченка легкоатлет Теофімо Лопес заявив про своє бажання провести бій в октагоні. Про це боксер заявив, відповідаючи на запитання підписників.

Новини партнерів

Кабмін погодив впровадження е-послуг соціального характеру для українців
В Україні ввели карантин вихідного дня

Найпопулярніше за тиждень