США з листопада дозволяють в'їзд в країну для вакцинованих туристів

США з листопада дозволяють в'їзд в країну для вакцинованих туристів
Читать на русском

Це нововведення стосуватиметься туристів з Великобританії, ЄС і ряду інших країн.

США прийняли рішення послабити обмеження для туристів, які в'їжджають на територію країни. З листопада межа відкриється для вакцинованих громадян Великобританії, ЄС та інших країн. Про це APnews повідомляє з посиланням на BBC.

Відзначається, що Сполучені Штати прийняли рішення дозволити іноземцям прилітати в країну. Однак це буде можливо тільки при повній вакцинації туристів, а також якщо вони пройдуть тестування і відстеження контактів.

Відзначається, що "такий крок відповідає основній вимозі європейських союзників". Також це дозволить сім'ям і друзям, які через пандемію виявилися розділені, знову зустрітися.

Жорсткі обмеження на в'їзд в США почали діяти з початку 2020 го року. І якщо спочатку їх ввели для мандрівників з Китаю, то пізніше вони поширилися і на інші країни.

На цей час діє заборона на в'їзд для більшості неамериканських громадян, які протягом останніх 14 днів були в Великобританії, а також ряді інших європейських країн, Китаї, Індії, Південній Африці, Ірані та Бразилії.

Раніше APnews повідомляв, що Естонія і Латвія заборонили в'їзд українським туристам без COVID-сертифікатів. Водночас обидві держави дозволяють в'їзд вакцинованим українцям без карантину і з будь-якою метою.

Новини партнерів

Сестра Олега Сенцова потрапила в скандал, обматюкавши Україну і заявивши, що повертається до РФ
Помер після вакцинації: у МОЗ розкрили попередню причину смерті 19-річного студента

Найпопулярніше за тиждень