Справді, красуня, але "моя" – перебільшення: Зеленський відповів на слова Путіна

Справді, красуня, але "моя" – перебільшення: Зеленський відповів на слова Путіна
Читать на русском

Зеленський наголосив, що Україна не лише красива, а й терпляча, "бо це мудрість".

Президент України Володимир Зеленський прокоментував слова президента Росії Володимира Путіна "подобається не подобається - терпи моя красуне", які глава РФ сказав у контексті, що влада України має виконувати Мінські угоди. Пише APnews.

Зеленський, відповідаючи російською, зазначив, що Україна справді "красуня". Але категорично не погодився з займенником "моя", назвавши це перебільшенням.

"Тут, звичайно, безумовно є речі, з якими не посперечаєшся – Україна справді красуня, з приводу "моя" – здається, це вже перебільшення", - заявив Зеленський.

Також український президент наголосив, що Україна ще й терпляча, "бо це мудрість". Він додав, що від терпіння країни залежить ескалація на Донбасі.

"Я загалом вважаю, що Україна дуже терпляча, тому що це мудрість. Думаю, це важливо не лише для України, а й для всієї Європи, та росіян. Тому що від нашого терпіння залежить ескалація з іншого боку", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив, що влада України повинна виконувати Мінські угоди. Зробив він це, процитувавши російську приказку: "Подобається - не подобається. Терпи, моя красуне! Треба виконувати!"

Раніше APnews повідомляв, що прессекретар голови Російської Федерації Дмитро Пєсков дав роз'яснення з приводу висловлювання Володимира Путіна "терпи, моя красуне" на адресу Президента України Володимира Зеленського.

Новини партнерів

Заради кохання рубав лід: Чоловік стрибнув у ополонку і потонув (Відео)
Макрон заявив, що Зеленський підтвердив готовність України дотримуватися Мінських угод

Найпопулярніше за тиждень