Справа Стерненка. Суд скасував підозру загиблому Кузнєцову

Справа Стерненка. Суд скасував підозру загиблому Кузнєцову
Читать на русском

Сам Стерненко нагадав, що 26 червня відбудеться суд щодо поданої апеляції про його домашній арешт

Суд визнав незаконним і скасував підозру, вручену посмертно Івану Кузнєцову - чоловікові, який фігурував у справі Стерненка і загинув в результаті ножових поранень. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву адвоката Андрія Портнова.

"Це судове рішення руйнує версію слідства, що вбивця захищався від нападу і створює прямі підстави для зміни кваліфікації підозри фігуранту", - зазначив адвокат.

Портнов повідомив, що його юридична команда буде домагатися перекваліфікації на умисне вбивство з особливою жорстокістю, що передбачає довічне позбавлення волі для Стерненка.

У свою чергу підозрюваний у вбивстві Кузнєцова Стерненко, який на даний момент знаходиться під цілодобовим домашній арештом, підтвердив факт зняття звинувачень.

Читайте також:
Справа Стерненка. Юрист пояснив, чому вбитому чоловікові вручили підозру і наскільки це законно

“Вчора суддя Печерського районного суду Підпалий на прохання адвоката Портнова і за сприяння Авакова скасував підозру Івану Кузнецову, який за $1000 напав на мене біля мого дому”, - зазначив підозрюваний.

Він також повідомив, що 23 червня суддя Шевченківського районного суду Циктіч “не дав дозвіл на затримання спільника Кузнецова Олександра Ісайкула, який 17.03.2019 втік з України”.

Стерненко також нагадав тим, хто його підтримує, що 26 червня буде апеляція стосовно його арешту, і закликав приходити під будівлю суду об 11:00.

Справа Стерненка. Суд скасував підозру загиблому Кузнєцову
Справа Стерненка. Суд скасував підозру загиблому Кузнєцову
Читайте також:

Новини партнерів

Заступника глави МЗС Божка відсторонили від посади через кримінальну справи проти Порошенка
Негода в Україні зачепила вже 8 областей: пошкоджено будинки, людей евакуюють

Найпопулярніше за тиждень