За одного із топ-фігурантів справи "ПриватБанку" внесли заставу у 52 млн гривень

За одного із топ-фігурантів справи "ПриватБанку" внесли заставу у 52 млн гривень
Ексклюзив
Читать на русском

Застава була внесена у повному обсязі.

За підозрюваного у привласненні майна колишнього першого заступника голови правління Приватбанку Володимир Яценка внесли заставу у сумі 52 млн 210 тис грн

Відповідну інформацію в коментарі APnews підтвердила речниця ВАКС Олеся Чемерис.

"Застава була внесена у повному обсязі. Це означає, що особа, яка внесла її, може звернутися і отримати відповідну довідку у суді. Після того йде до органу, який виконує в даному випадку рішення, ухвалу слідчого судді, показує, і особа, яка утримувалась під вартою, звільняється.

Я не підтверджую те, що він уже звільнений, але підтверджую факт внесення застави", - розповіла Чемерис.

Чемерис додала, що заставу внесло певне товариство, однак, керуючись Законом, заявила, що його назву оприлюднити не може.

Нагадаємо, що 24 лютого Вищий антикорупційний суд обрав екс-першому заступнику голови правління Приватбанку Володимиру Яценку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Водночас, альтернативою арешту суд визначив заставу у розмірі 52 мільйонів 210 тисяч гривень. Варто зазначити, що прокурори вимагали для Яценка заставу в 137 мільйонів.

Як повідомляв APnews, 22 лютого топ-фігуранта справи ПриватБанку Яценка зняли з чартеру під час спроби вильоту з України.

Новини партнерів

У дитсадку Кам'янського розгорівся гучний скандал через п'яну медсестру
Батько відомого бразильського воротаря "Ліверпуля" потонув поблизу свого будинку

Найпопулярніше за тиждень