"Спонтанна співпраця": Тіна Кароль і американський репер Snoop Dog випустили спільний трек

"Спонтанна співпраця": Тіна Кароль і американський репер Snoop Dog випустили спільний трек
Читать на русском

Продюсером і аранжувальником синглу виступив R & B-виконавець Luca Dayz.

Українська співачка Тіна Кароль випустила спільний трек з відомим американським репером Snoop Dogg.

Про це APnews повідомляє з посиланням на відповідний ролик на YouTube-каналі PrivilegeR&B.

Продюсером і аранжувальником синглу виступив R & B-виконавець Luca Dayz.

За словами самої Тіни Кароль її співпраця з американським репером розпочалася з підпису контракту із незалежним лейблом в Америці ще рік тому, передає ТСН.

"Я багато працювала над тим, щоб артист з України міг бути конкурентним на цьому ринку. Не тільки в нашій країні. Підписала цей контракт, працювала над альбомом, пройшло багато часу, перш ніж перші кроки цієї роботи стали відомі", - наголосила співачка.

Кароль зазначила, що співпраця зі Snoop Dogg вийшла досить спонтанною - одного разу їй подзвонив представник американського лейбла і підтвердив співпрацю зі Snoop Dog.

"Я сиділа вдома, задзвонив телефон. І представник лейблу мені каже, що у нас для тебе чудова новина, у нас буде співпраця зі Snoop Dog. Це був перший шок! А потім мені кажуть, у тебе є всього годину, щоб записати свій шматок в треку! Ще один шок! Всього лише годину! я тут же подумала, у нас є класні українські автори. Відразу ж знайшла нову пісню одного з наших українських авторів, я з ним співпрацюю, взяла з неї шматочок, вклала, заспівала, зробили текст. І вийшла цілісна картинка ", - розповіла Кароль.

Як додала артистка, в умовах пандемії артисти вирішили не знімати кліп, а випустити lyric-video:

"Коли спілкувалися про кліп, ми зрозуміли, що імена всім відомі, всі можуть зайти на наші сторінки в соцмережах і ознайомитися з творчістю. Під час пандемії кривлятися в Skype, або щось ще ми не захотіли".

Новини партнерів

До міської ради Черкас прийшли з обшуками податківці з Києва
Як правильно носити маску дитині в школі - поради інфекціоніста

Найпопулярніше за тиждень