Сполученими Штатами пронеслися два потужних руйнівних торнадо: сотні будівель рознесло на друзки, тисячі людей залишилися без світла

Сполученими Штатами пронеслися два потужних руйнівних торнадо: сотні будівель рознесло на друзки, тисячі людей залишилися без світла
Читать на русском

Місцева влада вже почала підраховувати збитки.

У штаті Пенсільванія, США, пронеслися два потужних торнадо, які повністю зруйнували кілька будинків, зірвали дахи з сотні будинків і повиривали з корінням багато дерев. В результаті руйнівної стихії 5 осіб отримали травми та поранення. Тисячі жителів залишилися без електрики.

Про це APnews повідомляє з посиланням на місцеву газету Bucks County Courier Times.

Повідомляється, що найбільшої шкоди торнадо завдали інфраструктурі. Це можна побачити й на відеозаписі, який опублікував APnews.

На кадрах видно, що від деяких будинків залишилися лише уламки. Багато будинків залишилися без дахів. В районі Бенсалем значно постраждала будівля автосервісу та автосалону Faulkner Auto Group. Десятки машин виявилися перевернутими, дерева зламаними.

За даними деяких ЗМІ, як мінімум сім тисяч жителів округу Бакс залишилися без електрики. За іншою інформацією, понад 8 тисяч будинків після негоди залишилися без світла.

На даний момент місцева влада підраховує збитки. Точні цифри чиновники обіцяли повідомити пізніше. Належить дізнатися кількість зруйнованих будівель. А також розмістити сім'ї, які залишилися без будинку.

Раніше APnews повідомляв, Китай постраждав від найбільшого спалаху торнадо, руйнівні вихори зрівняли з землею ліси і будинки.

Новини партнерів

Українців закликали утриматися від поїздок до палаючих регіонів Туреччини
У Чехії COVID-вакциновані держслужбовці отримають додаткові відпускні дні

Найпопулярніше за тиждень