Співробітник СБУ замість відряджень судив футбольні матчі

Співробітник СБУ замість відряджень судив футбольні матчі
Читать на русском

За любов до спорту недбайливому співробітникові загрожує до семи років позбавлення волі.

Державне бюро розслідувань направило до суду справу стосовно контррозвідника СБУ. Подив у всьому цьому викликає те, що співробітник Головного управління військової контррозвідки самовільно відлучався з місця служби, щоб судити футбольні матчі. Про це APnews повідомляє з посиланням на Цензор. Також цю інформацію нам підтвердили в прес-службі ДБР.

За словами начальника Управління з розслідування військових злочинів Головного слідчого управління ДБР Ярослава Лешенка, співробітник СБУ під час відряджень самовільно відлучався з місця служби.

"Вважаючи, що керівництво не буде перевіряти і контролювати його фактичне перебування у відрядженнях по певних місцях несення обов'язків військової служби, не отримавши відповідних дозволів начальника, даний співробітник СБУ понад 10 разів самовільно виїжджав в інші міста України, де брав безпосередню участь в суддівстві футбольних матчів в якості арбітра", - розповів Лешенко.

Перше судове засідання по цьому скуштують відбудеться 15 жовтня в Вінницькому міському суді. У разі, якщо провину співробітника доведуть, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в ДБР незаконно підвищили зарплати співробітникам. Після чого представники Бюро ще й розкрили державну таємницю, намагаючись це приховати.

Новини партнерів

Нобелівську премію з літератури отримала американка Луїза Глюк
У Луганській області жінка та її 11-річний син підірвались на гранаті

Найпопулярніше за тиждень