Співачка Ані Лорак хоче відвідати Україну з концертом

Співачка Ані Лорак хоче відвідати Україну з концертом
Читать на русском

Зокрема, вона пообіцяла виступити в Чернівцях

Співачка Ані Лорак анонсувала концерти в Україні. У своєму Інстаграмі артистка, зокрема, відповіла, що найближчим часом може виступити у Чернівцях, передає APnews.

Так, вона опублікувала новий пост, в якому анонсувала гастролі "ШоуTheBest". Передбачалось, що Лорак проведе тур по містах Росії.

"Чекаю зустрічі з тобою. Сумую... Скоро побачимося #шоуTheBest", – написала співачка.

У коментарях підписниця запитала, чи буде її концерт у Чернівцях. На що Ані Лорак відповіла українською "Буде!".

Зазначимо, що дат та інших деталей її виступу в Україні наразі немає. На сайтах білетних операторів України також відсутні анонси концертів співачки. При цьому на офіційному сайті Лорак зазначено, що концерти туру «THE BEST», які були заплановані на березень і квітень 2021, перенесені через пандемію, а нові дати будуть анонсовані найближчим часом.

Останній раз Лорак виступила в Україні з концертом у 2017 році. Проте відвідувала Україну вона нещодавно - у березні цього року.

Нагадаємо, APnews писав, що у Мінкульті пояснили, чому не забрали звання "народних артистів України" у Кіркорова та Ані Лорак. За словами міністра культури Ткаченка, "якщо Лорак подобається РФ, ми не можемо заборонити їм виступати".

Співачка Ані Лорак хоче відвідати Україну з концертом

Новини партнерів

Шмигаль заявив, що адаптивний карантин в Україні продовжать до серпня
"Дуже мало": у МВС розповіли, скільки кримінальних справ відкрили у День перемоги

Найпопулярніше за тиждень