Спалах коронавірусу може паралізувати роботу ДБР по всій Україні

Спалах коронавірусу може паралізувати роботу ДБР по всій Україні
Читать на русском

Василь Апасов зазначив, що Україна може тимчасово залишитися без ДБР через коронавірус

Співробітників територіальних управлінь Державного бюро розслідувань косить коронавірус, а керівництво не реагує вчасно. Про це повідомляє APnews з посиланням на журналіста та телеведучого Василя Апасова.

"Нещодавно в Полтавському територіальному управлінні ДБР, відчули себе погано кілька співробітників, начальники двох відділів. Вони написали рапорти з проханням відпустити їх на лікарняний, однак реакції на це не було. В результаті люди ходили на роботу та чекали результатів тестів ПЛР в робочій обстановці. Тести показали - COVID-19", - йдеться в повідомленні.

При цьому Апасов зазначив, що в полтавському ТУ ДБР на коронавірус захворіли два начальники слідчих відділів, два начальники оперативних відділів, завідувач юридичного відділу, співробітник відділу кадрів та слідчий.

"Чи варто говорити, що начальники відділів, а тим більше кадровики - це люди, які в ході виконання службових обов'язків мають численні контакти з іншими співробітниками?" - вказав журналіст.

Також він нагадав, що полтавське ТУ ДБР відповідає за Полтавську, Дніпропетровську, Харківську та Сумську області.

Як раніше повідомляв APnews, в Україні за минулу добу, 13 вересня, підтвердили 2462 нових випадків зараження коронавірусом.

Новини партнерів

Зеленський ввів у дію Стратегію нацбезпеки України
Щоб назавжди заблокувати "Вконтакте" в Україні, потрібно мільярд доларів - кіберспеціаліст

Найпопулярніше за тиждень