Соціологи розповіли, що жінки хочуть на 8 березня

Соціологи розповіли, що жінки хочуть на 8 березня
Читать на русском

Головна невідповідність між бажаннями жінок та планами чоловіків - це турбота, увага і добре слово, зазначають експерти.

Київський міжнародний інститут соціології опублікував дані соцопитування про побажання жінок на 8 березня. Про це повідомляє APnews.

Згідно з опитуванням, перші 6 подарунків, які хотіли б отримати жінки на 8 березня - це квіти (18%), турбота та увага (16%), романтична подорож (13%), ювелірна прикраса (5%), романтична вечеря, і парфуми (4%).

Одним з найменш романтичних подарунків жінки вважають книгу.

За уточненням соціологів, у порівнянні з 2019 роком майже втричі збільшилася кількість жінок, які хотіли б отримати романтичну подорож від чоловіків (з 5% до 13%) і вдвічі більше чоловіків планують це запропонувати (було 5%, стало 10%), однак дещо зменшилася кількість охочих отримати квіти в подарунок (з 23% до 18%).

Головна невідповідність між бажаннями жінок та планами чоловіків - це турбота, увага та добре слово. Їх хочуть отримати 16% жінок, але готові надати 8% чоловіків. У романтичну подорож хочуть поїхати 13% жінок, і тільки 10% чоловіків планують зробити саме такий подарунок.

Соціологи розповіли, що жінки хочуть на 8 березня

Раніше APnews повідомляв, український інститут національної пам'яті закликав "переосмислити" свято 8 березня.

Новини партнерів

У Київській області в ході конфлікту чоловік розстріляв односельців з рушниці
Їздив п'яний та бився з копами: суд оштрафував екс-заступника міністра Немілостівого та позбавив прав

Найпопулярніше за тиждень