Смертоносний вибух будинку у Києві: під завалами можуть знаходитись ще 5-6 людей, є загроза обвалу

Смертоносний вибух будинку у Києві: під завалами можуть знаходитись ще 5-6 людей, є загроза обвалу
Ексклюзив
Читать на русском

За нашими даними, на 5-6 поверхах під завалами можуть знаходитись 5-6 чоловік. Наразі із 40 пошкоджених квартир, опрацьовано 23

Рятувальники будуть шукати людей під завалами будинку, що вибухнув у Києві. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву представника прес-служби ДСНС Києва Олександра Хорунжого.

“Отримали виклик, що стався вибух, попередньо, газової суміші. Було зруйновано з 4 по 8 поверхи. Підрозділи ДСНС та Нацполіції евакуювали 23 людей. На місці деблоковано 3 людини з-під завалів. Знайдено одну загиблу особу. Це літня жінка”, - сказав Хорунжий.

Він повідомив, що наразі будуть проводитись роботи по перевірці наявності людей під завалами. Рятувальники відпрацьовують кожну квартиру за фактом мешканців, які могли перебувати там на час вибуху.

За нашими даними, на 5-6 поверхах під завалами можуть знаходитись 5-6 чоловік. Наразі із 40 пошкоджених квартир, опрацьовано 23. Будинок знеструмили. Рятувальники проводять тільки зовнішні роботи, внутрішні роботи призупинено через загрозу обвалу будинку.

Читайте також:

Новини партнерів

Зарплату медикам підвищать на 25, 50 та 70% в залежності від категорії, названа дата
Мешканців зруйнованого вибухом будинку поселять в інтернат на Харківському шосе

Найпопулярніше за тиждень