Смертельна пожежа в COVID-реанімації на Прикарпатті: померла медсестра, що сильно обгоріла

Смертельна пожежа в COVID-реанімації на Прикарпатті: померла медсестра, що сильно обгоріла
Читать на русском

Жінка 32 роки пропрацювала у лікарні

Медсестра Косівської міської лікарні Світлана Ватаманюк померла. Жінка отримала 60% опіків тіла під час пожежі у реанімації для пацієнтів із COVID-19.

Про це повідомляє APnews із посиланням на заяву засновниці косівської громадської організації "Гуцульські волонтери" Юлія Тарінська.

З її слів, жінка померла 14 січня. Її після пожежі перевезли літаком до Київського опікового центру. Весь цей час Ватаманюк була у критично стабільному стані, за її життя до останнього боролися столичні лікарі.

“Вічна пам'ять... Ватаманюк Світлана Омелянівна 24.03.1963р. Працювала у Косівській лікарні у реанімації медсестрою з першого дня заснування реанімації у Косиві та до останнього фатального дня пожежі, стаж роботи у реанімації 32 роки”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у палаті реанімаційного відділення Косівської центральної районної лікарні сталася пожежа, внаслідок чого загинуло четверо людей. Інцидент стався у ніч із 28 на 29 грудня.

Як встановили правоохоронці, спалах стався на першому поверсі реанімаційного відділення Косівської центральної районної лікарні.

Правоохоронні органи встановили попередню причину загоряння у реанімаційному відділенні лікарні у Косові на Прикарпатті. Так, один з співробітників лікарні в якийсь момент вирішив поставити заупокійну свічку. Через перенасичення повітря киснем у відділенні спалахнула пожежа.

Раніше APnews повідомляв, кількість жертв від вибуху в лікарні в Косово зросла до чотирьох. Напередодні увечері померла 46-річна молодша медсестра, яка мала 90% опіків тіла.

Новини партнерів

Олень накинувся на горе-мисливця та вибив йому око (відео)
Трагедія Ан-26 під Чугуєвим: майже через півтора роки до суду передали обвинувальний акт щодо підозрюваних

Найпопулярніше за тиждень