Смертельна ДТП у Харкові: у 16-річного Миколи Харківського примусово візьмуть кров на аналіз

Смертельна ДТП у Харкові: у 16-річного Миколи Харківського примусово візьмуть кров на аналіз
Читать на русском

Зразки крові необхідні для проведення цілого ряду експертиз.

Поліцейські примусово візьмуть кров на аналіз у 16-річного Миколи Харківського, який влаштував смертельну ДТП у Харкові. Про це APnews повідомляє з посиланням на Facebook-сторінку Масі Найєма, який представляє в суді інтереси потерпілої сторони.

За словами Найєма, поліція зробила те, що від неї потрібно - "звернулася до суду з відповідним клопотанням". Це клопотання суд задовольнив сьогодні – тепер слідчий зможе примусово відібрати зразки крові підозрюваного. Зразки крові Харківського потрібні щодо порівняльного аналізу відразу з низки спеціальних експертиз. Причому більшість із них уже призначено.

Також, за словами адвоката, на цей час терміни апеляційного оскарження в міру припинення для 16-річного підлітка закінчилися ще 2 листопада. Таким чином вже скоро стане ясно - чи згодна сторона захисту з "необхідністю утримання підозрюваного під вартою".

Раніше APnews повідомляв, що 16-річний підліток, який влаштував смертельну ДТП у Харкові, відмовився здавати кров на аналізи. Вже тоді повідомлялося, що сторона слідства також має право звернутися до суду для примусового відбору біологічних зразків.

Новини партнерів

У В'єтнамі "випадково" щепили 18 немовлят проти COVID-19: у малечі з'явилися жар та почервоніння
На Тернопільщині затримали банду грабіжників, яка обкрадала людей за допомогою крапель для очей

Найпопулярніше за тиждень