Смерть екс-керівника телеканалу "Інтер" Старицького будуть розслідувати як умисне вбивство

Сергій Старицький
Читать на русском

Кримінальне провадження за фактом смерті колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького перекваліфікували із самогубства на умисне вбивство за погодженням із прокуратурою.

Смерть екс-керівника телеканалу «Інтер» та гендиректора холдингу Atlantic Group Сергія Старицького в будинку екс-глави МЗС Кожари на Київщині розслідується як умисне вбивство.

За повідомленням управління комунікації Національної поліції України, перекваліфікація кримінального провадження із самогубства на умисне вбивство відбулася за погодженням із прокуратурою.

За попередніми даними у будинку перебувало троє осіб: подружжя Кожар і їхній гість Старицький. Усі троє вживали алкоголь. Зі слів жінки, вона перебувала в іншій кімнаті, коли гість вистрілив собі в голову із пістолета господаря.

Для встановлення всіх обставин події проводяться першочергові слідчі дії, зокрема призначено судово-медичну, комплексну молекулярно-генетичну, дактилоскопичну, балістичну та хімічну експертизи.

«На цей час правоохоронці отримали дані, які дають підстави припускати, що чоловік міг не сам покінчити із життям. А відтак за погодженням із прокуратурою кримінальне провадження перекваліфіковано із самогубства на умисне вбивство - ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України», - сказано у повідомленні.

Як повідомляв APnews раніше, у п'ятницю, 21 лютого, у будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари в селі Чайки під Києвом сталося самогубство.

Новини партнерів

Частину матчів чемпіонату Італії з футболу перенесли через коронавірус
Протестувальник з Нових Санжар "покаявся" за публічні образи перед поліцейськими

Найпопулярніше за тиждень