"Слугу народу" Куницького, який порушив ПДР у Харкові на Porsche, оштрафували на 340 гривень – поліція

"Слугу народу" Куницького, який порушив ПДР у Харкові на Porsche, оштрафували на 340 гривень – поліція
Читать на русском

Нардеп порушив ПДР на перехресті Зайцевої та Дронова, де сталася смертельна ДТП.

Нардепа від "Слуги народу" Олександра Куницького, який за кермом Porsche Panamera порушив правила дорожнього руху на вулиці Сумській у Харкові, оштрафували на 340 гривень.

Про це повідомив речник патрульної поліції Харківщини Дмитро Гайдук у коментарі "Суспільному", передає APnews.

Так, у вівторок, 23 листопада, правоохоронні органи винесла постанову про накладення штрафу у розмірі 340 гривень на народного депутата України Олександра Куницького. На його сплату у водія є 15 діб, на оскарження постанови — 10.

За словами Гайдука, патрульні наклали штраф за ч. 1 ст. 122 Кодексу про адмінпорушення на водія Panamera за порушення вимогу дорожного знаку 5.16 (напрямки руху по смугах).

"Щоб притягнути до відповідальності особу, патрульний поліцейський повинен провести розгляд справи про адміністративне правопорушення і встановити всі обставини та винуватість особи. Водій на момент зупинки транспортного засобу попросив про перенесення (розгляду), бо хотів скористатися юридичною допомогою — така процедура є, її застосовують поліцейські відповідно до закону", — роз'яснив речник поліції Харківської області.

Гайдук додав, що "патрульний поліцейський задовольнив клопотання водія про перенесення розгляду справи, оскільки він хотів скористатися юридичною допомогою. Відповідно, поліцейський задовольнив, справу розглянуто уже у визначений час. Представник водія не з'явився. Було розглянуто без нього".

Нагадаємо, як повідомляв APnews, Харкові прямо на перехресті Зайцевої та Дронова, де сталася смертельна ДТП, яка забрала життя шести людей, за порушення правил дорожнього руху зупинили народного депутата з фракції "Слуга народу" Олександра Куницького, який знаходився за кермом Porsche Panamera.

Новини партнерів

1 грудня Зеленський планує запровадити військовий стан в Україні - Ляшко
Замахи на Зеленську, Єрмака та міністрів: у СБУ розповіли, скільки разів погрожували оточенню президента

Найпопулярніше за тиждень