"Слуга народу" пропонує обмежити права українців, які відмовляються від щеплення проти COVID-19

"Слуга народу" пропонує обмежити права українців, які відмовляються від щеплення проти COVID-19
Читать на русском

Нардеп Дмитро Гурін запропонував обмежити права нещеплених українців.

Народний депутат від "Слуги народу" Дмитро Гурін, який раніше пропонував звільняти лікарів за відмову від щеплення проти COVID-19, запропонував обмежувати права й інших українців, які не хочуть вакцинуватися.

Про це Гурін написав на своїй сторінці у Facebook, передає APnews.

Так, "слуга народу" запропонував обмежити права нещеплених українців щодо відвідування кафе, ресторанів шкіл, вузів тощо. Фактично, нардеп ініціює "ув'язнення" людей у власному домі, поки ті не зроблять щеплення.

"Наступний крок після забезпеченням країни достатнім на 100% обсягом вакцин - вразити тих, хто відмовляється від вакцинації в окремих правах, які несуть загрозу життю і здоров'ю інших громадян (заборона відвідування кафе і ресторанів, шкіл, вузів, театрів, кіно, спортивні події та інші), як зараз робить Ізраїль і готуються зробити інші країни в Європі ", - написав нардеп.

Крім того, Гурін заявив, що оточуючі "не повинні нести наслідки" через те, що деяким людям "страшно" вакцинуватися проти коронавірусу.

"Вам страшно - ви сидите вдома. Все просто. Хоча що я говорю про школах, Верховний суд вже прийняв рішення, що заборона відвідування шкіл невакцинованими дітьми є законною", - наголосив "Слуга народу" Гурін.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, нардеп від "Слуг народу" запропонував звільняти лікарів, які відмовляються вакцинуватись від COVID-19.

"Слуга народу" пропонує обмежити права українців, які відмовляються від щеплення проти COVID-19

Новини партнерів

В Індонезії вибухнув нафтопереробний завод: 950 осіб евакуювали, є постраждалі
У Києві жорстоко вбили та кинули в канаву тіло активіста - злочинців затримали

Найпопулярніше за тиждень