Слуга народу готова до поразки на місцевих виборах - Потураєв

Слуга народу готова до поразки на місцевих виборах - Потураєв
Читать на русском

Незалежні кандидати не мають жодних шансів на перемогу, вважає Микита Потураєв.

"Слуга народу" спокійно поставиться до своєї поразки на місцевих виборах. Про це повідомляє APnews з посиланням на інтерв'ю нардепа від фракції "Слуга народа" Микити Потураєва виданню Lb.

«Спокійно до цього поставимося. Я до цього ставлюся спокійно. Спочатку було абсолютно зрозуміло, що почавши підготовку до виборів влітку 2020 року, ми не переграємо діючих мерів. Тим більше, що вони за останні роки одержали приголомшливі можливості в умовах децентралізації. Тому незалежні кандидати не мають жодних шансів, як і кандидати від інших партій теж. Тому що наші кандидати в мери конкурують з конкретними результатами навіть не діючих глав міст або громад - вони конкурують з результатами успішної реформи», - розповів політик.

Зазначимо, що напередодні місцевих виборів Слуга народу розробила піар-стратегію для перетягування ковдри на себе. По-перше, президент України Володимир Зеленський оголосив про проведення всеукраїнського опитування. По-друге, слуги народу зробили вояж на Донбас. Чи допоможе це хоч якось Команді Зе - покаже історія.

Новини партнерів

Зеленський може розпустити Раду після місцевих виборів - заява
Зеленський заявив, що відмовиться від президентської пенсії, якщо людям не буде що їсти

Найпопулярніше за тиждень