Рекордна кількість образ: Скільки разів Порошенко образив Зеленського під час своїх «судних днів» (Відео)

Рекордна кількість образ: Скільки разів Порошенко образив Зеленського під час своїх «судних днів» (Відео)
Читать на русском

П'ятий Президент України Петро Порошенко за останні кілька днів образив чинного Президента України Володимира Зеленського рекордну кількість разів.

Редакція APnews зібрала найяскравіші моменти зі сказаного Порошенком.

Зокрема, Порошенко багато разів називав Зеленського абсолютним неадекватом та божевільним. Натякав, що Ростов-на-Дону це не Сейшельські острови.

«Ми із задоволенням згадуємо наше бойове братство, у тому числі з генералами, у 2014 році, коли ми пліч-о-пліч захищали державу, тоді, коли інші бігали від повісток, грали на інструментах не руками, давали корпоративи у Горлівці окупованій. Нехай горять у них гроші, які отримували за ці корпоративи. Зараз настав час зачинити кришку піаніно», - прокоментував Порошенко.

Раніше APnews написав, що Петра Порошенка відправили під особисте зобов'язання.

Нагадаємо, прокурори вимагали арешту або мільярда гривень застави. Проте суддя відпустив нардепа під особисте зобов'язання.

Особисте зобов'язання - це запобіжний захід, суть якого полягає у покладанні на підозрюваного/обвинувачуваного зобов'язання виконувати покладені на нього слідчим суддею, судом обов'язки, передбачені ст. 194 КПК. Наприклад, з'являтися до суду на прохання тощо. Підозрюваного фактично відпускають під розпис, але покладають на нього обов'язки, у разі невиконання яких до нього може бути застосовано жорсткіший запобіжний захід.

Читайте також:
Порошенко заспівав Гімн України в залі суду (Відео)

Новини партнерів

Ляшко розповів, хто з Кабміну вже одержав бустерну дозу вакцини від COVID-19
ЗНО, книги, канцелярія, гуртожиток: як і де "ковідну" тисячу зможуть витратити діти

Найпопулярніше за тиждень