Скасовані концерти та два роки страху: Христина Соловій розповіла про переслідування

Скасовані концерти та два роки страху: Христина Соловій розповіла про переслідування
Читать на русском

За словами співачки, спочатку були бот-атаки на її соцмережі, поширення її особистих даних

Українська співачка Христина Соловій розповіла, що протягом останніх двох років вона та її команда знаходились під кіберпресингом через людину, яка називала себе "найпалкішим шанувальником". Про це повідомляє APnews з посиланням на розповідь співачки.

"За цим весь час стояла одна людина, яка називала себе моїм найпалкішим шанувальником. Звучить смішно, але таким чином, він хотів звернути на себе мою увагу, стати другом і працювати в моїй команді", - йдеться у повідомленні.

За словами співачки, спочатку були бот-атаки на її соцмережі, поширення її особистих даних. Потім "шанувальник" почав блокувати онлайн-продаж квитків на її концерти. У зв’язку з цим два концерти були скасовані, на ще три глядачі змогли купити лише 30% квитків.

Наразі його затримали, "шанувальнику" загрожує позбавлення волі.

"Мені справді його жаль, але також жаль мою команду, музикантів, агентів, які не отримали свої гонорари та слухачів, що не змогли до мене прийти. Жаль за два просто так скасованих концерти. Жаль за те, що майже змирилася і жила під постійним наглядом і контролем абсолютно сторонньої людини, яка ставила мені умови для того, щоб все це припинилося", - додала Соловій.

Новини партнерів

На турнірі в Гамбурзі тенісист запустив м'яч зі швидкістю 227 км/год в дівчинку
Зрада або майбутнє. Чому ЄС погрожує позбавити Україну безвізу та чи варто боятися

Найпопулярніше за тиждень