Скандалом з журналісткою, одеським губернатором і Нацгвардією займеться поліція

Скандалом з журналісткою, одеським губернатором і Нацгвардією займеться поліція
Ексклюзив
Читать на русском

Журналісти готують заяву до поліції, яка стосується перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (ст.171 ККУ)

Голова Одеської ОДА Максим Куций відмовився відповідати на питання журналістів з “1+1” про закупівлю "швидких" і викликав Нацгвардію. Редакція APnews звернулась за офіційним коментарем до “1+1”, щоб дізнатись їхню позицію та деталі інциденту.

У прес-службі нам повідомили, що журналісти програми “Секретні матеріали” Євгеній Куксін та Юлія Червоненко домовилися про зйомку з головою Одеської ОДА Максимом Куцим. Для запису коментаря він запросив журналістів до себе у кабінет.

“Вони готували сюжет з викриттям корупційних схем навколо закупки карет швидкої допомоги Одеською обласною державною адміністрацією. Коли журналісти почали ставити питання, що стосувалися тендеру на закупку карет швидкої допомоги, голова ОДА відмовився давати коментар та викликав Нацгвардію. Крім того, Куций намагався силою відібрати у оператора телефон, на який велася зйомка”, - повідомили в “1+1”.

Закінчилось все тим, що журналістам довелося вийти з будівлі у супроводі нацгвардійців. Зазначили, що наразі редакція “Секретних матеріалів” готує відповідну заяву до правоохоронних органів щодо перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (ст. 171 ККУ).

Читайте також:
Голова Одеської ОДА відмовився відповідати на питання журналістів про закупівлю "швидких" і викликав Нацгвардію

Раніше APnews писав, що Максим Куций звільнив свого заступника через затримки з виплат медикам. Однак звільнений заступник голови Одеської ОДА вважає, що його прибрали як "порошенківського".

Новини партнерів

Пожежі у Чорнобильській зоні повністю ліквідували, - Зеленський
Кабмін дозволив таксі їздити смугами руху для громадського транспорту

Найпопулярніше за тиждень