Швейцарія заборонила експорт предметів розкоші до РФ

Швейцарія заборонила експорт предметів розкоші до РФ
Читать на русском

Крім того, Швейцарія приєднається і до інших санкцій ЄС.

Федеральна рада Швейцарії ухвалила рішення підтримати нові санкції проти Росії, ухвалені раніше Європейським Союзом. Йдеться про четвертий пакет санкцій.

Про це повідомили у пресслужбі швейцарського уряду, пише APnews. Наголошується, що країна заборонить експорт предметів розкоші до Росії, попри те, що "окремі компанії можуть серйозно постраждати".

Крім цього, Швейцарія приєднається і до інших санкцій ЄС, які пішли слідом за військовим вторгненням Росії в Україну, що продовжується. Зокрема, обмежити операції з державними підприємствами РФ та заборонити надання кредитних послуг російським клієнтам чи організаціям.

"18 березня Федеральна рада ухвалила рішення також вжити цих санкцій ЄС. Відповідні заходи набудуть чинності найближчими днями після публікації зміненого Указу про заходи, пов'язані з ситуацією в Україні", - йдеться у повідомленні швейцарського уряду.

Раніше APnews повідомляв, Європейський Союз офіційно затвердив четвертий пакет санкцій проти Російської Федерації, який включає економічні та персональні обмежувальні заходи.

Новини партнерів

Понад 220 світових брендів і компаній залишили ринок РФ: МЗС України опублікувало повний список
Україна отримала від ЄС ще €300 млн екстреної макрофінансової допомоги

Найпопулярніше за тиждень