Штаб ООС: бойовики шість разів порушили режим припинення вогню

Штаб ООС: бойовики шість разів порушили режим припинення вогню
Читать на русском

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

З початку цієї доби в районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

“Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї”, — йдеться в повідомленні.

Так, бойовики обстріляли українські позиції поблизу: населеного пункту Широкине — з мінометів калібру 82 мм противник випустив 13 мін, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Старогнатівки — з гранатометів різних систем; поруч з Авдіївкою — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Вікторівки — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; у районі Лебединського — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“Окрім цього, з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та іншої стрілецької зброї ворог обстріляв захисників Луганського", — зазначається в повідомленні.

Новини партнерів

У Мінсоцполітики представили нового керівника Фонду соціального страхування
В США запевнили, що санкції проти Росії триватимуть

Найпопулярніше за тиждень