Шоумен Сергій Притула заявив про бажання створити нову політичну партію

Шоумен Сергій Притула заявив про бажання створити нову політичну партію
Читать на русском

Правда, у нової політичної сили немає ні назви, ні логотипу, ні членів.

Шоумен Сергій Притула нагадав про те, що він також і політик. Він заявив, що створює власну політичну партію, але ніяких подробиць про цю політичну силу не назвав. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву Притули в ефірі "24 каналу".

"Це очевидно буде політична партія. Поки вона на етапі формування. Тобто, якщо ви хочете зараз якогось ексклюзиву у вигляді нейминга, брендингу і так далі - дайте мені трохи часу, і я обов'язково вам розповім. Але це однозначно буде не віртуальна якась історія", - порадував своїх шанувальників Притула.

Правда, крім наміри (про який він заявив ще на початку літа, коли покинув "Голос") створити партію, він нічого не повідомив. Трохи більш детально він розповів про свої плани "Українській правді".

Так, він заявив, що в останні місяці "роз'їжджає по Україні". Під час цих поїздок він формує команду на місцях. І як тільки нова партія сформує структуру - в ЗМІ дізнаються всі деталі.

Раніше APnews повідомляв, що на початку літа Сергій Притула заявив, що виходить з партії "Голос". Пізніше в "Голосі" озвучили свою версію причин виходу Притули з партії.

Новини партнерів

Інноваційні ліки від COVID-19 доставлять у кожну область до кінця тижня - МОЗ
"Шахтар" - "Інтер" 0:0. "Гірники" в третій раз поспіль зіграли внічию з чемпіоном Італії

Найпопулярніше за тиждень