"Шоу не буде": оскарження запобіжного заходу Порошенка перенесли на два тижні

"Шоу не буде": оскарження запобіжного заходу Порошенка перенесли на два тижні
Читать на русском

Причина в тому, що Печерський суд, як виявилось, не передав апеляційному матеріали справи

Засідання апеляційного суду, де мали оскаржити запобіжний захід Петра Порошенка, перенесли на 11 лютого. Причина - Печерський суд, який цей запобіжний захід обрав, не передав колегам матеріали справи, повідомляє APnews.

Таким чином засідання відбудеться за два тижні, 11 лютого об 11:00.

Сам Порошенко та його адвокати коментують інцидент із посмішкою, заявляючи про тиск влади на суд. Він упевнений, що сьогоднішнього засідання не відбулося, бо влада шукає компромат на суддів Апеляційного суду, щоб тиснути на них.

При цьому захист п'ятого президента вже прокоментував заяву ДБР, що їхнього підзахисного можуть допитати одночасно з другим підозрюваним у "вугільній справі" - Віктором Медведчуком. Адвокат сказав, що "цього шоу не буде".

За словами Іллі Новікова (адвоката Порошенка), цей допит потрібний правоохоронцям "для картинки", оскільки "всі свідчення нардеп дав ще влітку".

Раніше APnews повідомляв, що Офіс Генпрокурора хоче оскаржити запобіжний захід Порошенку. Прокурори просять обрати колишньому президентові тримання під вартою замість особистого зобов'язання.

Новини партнерів

Голова Міноборони Резніков сказав, скільки військових РФ перебувають на кордонах з Україною
Британський мільярдер Бренсон закликав лідерів бізнесу об'єднатися проти РФ та відстояти суверенітет України

Найпопулярніше за тиждень