Шоу-біз VS політика. У "Голосі" озвучили свою версію причин виходу Притули з партії

Шоу-біз VS політика. У "Голосі" озвучили свою версію причин виходу Притули з партії
Читать на русском

Соратникам Притули, які хочуть до нього долучитись і будувати інший політичний проект - натякнули на вихід з партії.

Після заяви шоумена Сергія Притули про вихід із партії "Голос" його колеги назвали причиною цього його "особисті амбіції" та бажання керувати партійними процессами займаючись при цьому розвитком кар'єри в шоу-бізнесі.

Про це йдеться у заяві на сайті політсили.

"Ми не здивовані тим, що особисті амбіції Сергія Притули і бажання отримати керівні посади за будь-яку ціну взяли гору над спільною ціллю - побудувати велику ліберальну партію в України та спільно втілювати всі програмні обіцянки, задекларовані протягом двох виборчих кампаній, у тому числі і паном Сергієм. Бажаємо йому удачі в побудові власного політичного проекту, за який він, вочевидь, візьметься, а також у кар'єрі у шоу-бізнесі, яку він успішно продовжує. Оголошення про вихід з партії вимагає письмової заяви, тож ми чекаємо на письмову заяву Сергія Притули про вихід”, - йдеться у заяві.

Соратникам Притули, які хочуть до нього долучитись і будувати інший політичний проект - натякнули на вихід з партії, "бо сидіти на двох стільцях, по-перше, незручно, а, по-друге, безвідповідально".

Варто зазначити, що фракція “Голос” у Верховній Раді є найменшою. До її складу входять 20 народних депутатів. Не дивлячись на те, що депутатів у фракції мало, у політсилі точиться дуже багато суперечок. Деякі представники фракції вимагають провести з’їзд та переобрати нове керівництво. А після голосування за законопроект №5133 (стосується порядку призначення на посади та звільнення з посад директорів НАБУ та ДБР) шістьом депутатам пригрозили виключенням з фракції. До слова, наразі головою партії "Голос" є Кіра Рудик. Головою фракції – Ярослав Железняк.

Нагадаємо, що раніше Притула заявляв про те, що він хотів би очолити "Голос".

Як повідомляв APnews раніше, Сергій Притула заявив, що виходить з партії "Голос". При цьому шоумен не збирається йти з політики.

Новини партнерів

Зеленський заявив про намір ревіталізувати Чорнобиль – стане "зоною відродження"
Під Львовом мікроавтобус влетів у легковик, серед загиблих є підліток – фото

Найпопулярніше за тиждень