Шмигаль назвав терміни відновлення роботи метро та міжміського транспорту

Шмигаль назвав терміни відновлення роботи метро та міжміського транспорту
Читать на русском

Шмигаль підкреслив, що відновлення роботи цих видів транспорту може відбутися лише з третього етапу послаблення карантину

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, коли може відновити роботу метро та міжміський транспорт після послаблення карантину, введеного через поширення коронавірусу. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву прем'єра під час години запитань до уряду у Верховній раді.

Шмигаль підкреслив, що відновлення роботи цих видів транспорту може відбутися лише з третього етапу послаблення карантину.

"Важливим залишається питання щодо приміських та міжміських перевезень. На жаль, метро та міжміські перевезення сприяють надзвичайно швидкому та широкому поширенню хвороби і цієї епідемії у цілому. Унеможливлюють локалізацію засобами адаптивного карантину. Тому не на другому, а лише з третього етапу ми зможемо дозволити собі запроваджувати відновлення роботи приміського транспорту, міжміського транспорту, далі - метро... Запровадження зараз призведе до спалаху", - пояснив прем'єр-міністр.

Як повідомляв APnews раніше, громадський транспорт Києва буде займатись перевезенням пасажирів за спецквитками до 22 травня у рамках карантинних обмежень.

Новини партнерів

На мітингу перевізників в Києві чоловік намагався вирвати мікрофон у організатора і влаштував бійку
Вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ відкрити справу проти Ірини Венедиктової за зловживання повноваженнями

Найпопулярніше за тиждень