Школярки з Чернігівщини станцювали "тверк" біля пам’ятнику загиблим в АТО. Відео

Школярки з Чернігівщини станцювали "тверк" біля пам’ятнику загиблим в АТО. Відео
Читать на русском

Виявилось, що двом учасницям - по 16 років, ще двом - по 13 років.

У Чернігівській області школярки станцювали тверк біля пам’ятнику воїнам АТО. Їх хуліганські дії зафіксували у поліції та вже притягнули до відповідальності.

Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу місцевої поліції.

Повідомили, що 29 вересня в ході моніторингу соціальних мереж поліцейські Талалаївського відділення побачили відео, на якому чотири школярки танцювали біля меморіалу загиблим воїнам АТО. Він знаходиться на вулиці Центральній в райцентрі. Дівчат вдалося оперативно розшукати.

Зазначимо, що "тверкінг" або "тверк" - це танок, у рухах якого ативно використовуються рухи сідницями та стегнами.

Виявилось, що двом учасницям - по 16 років, ще двом - по 13 років. На старших дівчат, згідно закону, інспектор ювенальної превенції склав адміністративні протоколи за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Що стосується молодших - за їхні дії відповідатимуть батьки. На них складено адміністративні протоколи за статтею 184 КУпАП (невиконання батьками, або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Матеріали направлено до суду.

Крім того, поліцейський з ювенальної превенції вже провів профілактичну роботу як з адміністрацією школи, де навчаються дівчата, так і з учнями.

Новини партнерів

У 2021 році випускники здаватимуть два тести з української мови: МОН затвердило графік ЗНО
Луческу обійшов Хайнкеса і стане найстаршим тренером в історії ЛЧ

Найпопулярніше за тиждень