"Ще раз приїдеш, я тебе відп**жу": в Київській облраді нардеп "Батьківщини" влаштував жорсткі розбірки

"Ще раз приїдеш, я тебе відп**жу": в Київській облраді нардеп "Батьківщини" влаштував жорсткі розбірки
Читать на русском

За інформацією нашого джерела, один із нардепів збирав голоси, щоб його призначили головою облради

У Київській облраді депутати влаштували розбірки. Зокрема, йдеться про нардепа від "Батьківщини" Костянтина Бондарєва та нардепа від партії "За майбутнє" Володимира Сабадаша, якого перший звинуватив у "вербуванні" місцевих депутатів.

Про це повідомляє APnews.

За інформацією нашого джерела, депутат Ярослав Москаленко збирав голоси, щоб його призначили головою облради. Зокрема, він почав "скуповувати" депутатів "Батьківщини", щоб розбити більшість.

Пізніше до приміщення Київської облради увірвався нардеп Костянтин Бондарєв. На відео видно, як він почав штовхати Володимира Сабадаша і запропонував йому "вийти", щоб “по-чоловічому” продовжити розбірки.

Відтягнути його спробував колега Сабадаша - депутат Ярослав Москаленко ("За Майбутнє"), який попросив Бондарєва "заспокоїтися і протверезіти".

За словами очевидців, нардеп Бондарєв з'явився в облраді у нетверезому стані.

"Він (Володимир Сабадаш, - ред.) приїжджає і намагається вербувати моїх людей, як тварина КДБшна ... Ще раз ти кудись приїдеш, я тебе приїду і відп***у", - наголосив Бондарєв.

Крім того, Костянтин Бондарєв перед початком роботи сесії грубо звинуватив і погрожував фізичним насильством депутату Київоблради від ЄС Роману Титикало.

"Ще раз він крок зробить в мою сторону - я його відпи*жу. Ти мене почув, ні?

Ви спи*дили гроші. Ти зі мною не хочеш спілкуватися? То не спілкуйся. Ти - тварина, яке спи*дила гроші з Київського обласного бюджету. Ти призначив туди керівника, якого курирують до сьогоднішнього дня і спи*див звідти 15 мільйонів гривень. Друже, ми це розкопаємо і тебе, тварино, посадимо в тюрму. Якби в моїх руках все було - я б тебе просто відпи*див зараз, а так - доводиться тобі говорити, що ти - тварина", - звернувся Бондарєв до Титикало.

При цьому, не зазначається, кого саме "завербували".

Нагадаємо, як повідомляв APnews, в Раді нардепи влаштували бійку під час засідання.

Новини партнерів

По стопах Зідана: Ібрагімович зіграє в новому фільмі про Астерікса та Обелікса
Юніорська збірна України виграла "бронзу" на чемпіонаті світу з фехтування

Найпопулярніше за тиждень