Ще один дебют Луческу: прогноз на матч "Динамо" - АЗ в Лізі Чемпіонів

Ще один дебют Луческу: прогноз на матч "Динамо" - АЗ в Лізі Чемпіонів
Читать на русском

Найголовніший іспит для "Динамо" Луческу на старті сезону.

Мірча Луческу приходив в "Динамо" цього літа не тільки для того, щоб нав'язати боротьбу "Шахтарю" на внутрішній арені. Не менш важливим завданням для керівництва киян є і потрапляння в групу Ліги Чемпіонів. І вже завтра на після НСК "Олімпійський" динамівці будуть складати головний іспит цього сезону. APnews розповість, які шанси у киян пройти цей АЗ.

"Динамо" (Київ)

Кияни під керівництвом Мірчі Луческу яскраво розпочали новий сезон - спочатку розгромили "Олімпік", а потім вперше за кілька років тричі розписалися у воротах "Шахтаря". Правда, вже в другому турі УПЛ кияни не змогли забити жодного гола міцної "Десні". Іншими словами - Мірча Луческу явно ще далекий від побудови тієї гри, яку він намітив для киян.

Не додає оптимізму вболівальникам "Динамо" і той факт, що вся лінія оборони киян прямо зараз відчуває серйозні проблеми. На все той же матч проти "Десни" зі старту не вийшов жоден центральний захисник, а профільний гравець (Забарний) з'явився на полі лише через травму основного правого захисника Олександра Тимчик.

При цьому і в атаці кияни діяли не надто солідно. Все-таки в ворота "Шахтаря" в Суперкубку влетіло все, що могло влетіти, а оборона "Олімпіка" - не виклик навіть для напіврозібраного "Динамо". Водночас "Десна" своєї організованою грою в низькому блоці практично позбавила суперника можливостей створювати моменти за рахунок перепасовок. А індивідуально жоден з футболістів не зміг взяти гру на себе і створювати загрози на постійній основі.

З іншого боку, в матчі проти АЗ свій шанс повинен отримати Владислав Супряга. Футболіст, якому в поєдинку проти чернігівців доводилося часто боротися і рідко загрожувати воротам, в матчі проти нідерландців може отримати простір за рахунок високої лінії оборони Алкмара. І тоді на перший план вийде вже реалізація українського таланту.

Орієнтовний склад: Бущан, Миколенко - Забарний - Сирота - Кендзьора, Шапаренко - Сидорчук - Буяльський, Вербич - Родрігеш, Супряга.

АЗ (Алкмар)

Прямо зараз АЗ - команда-загадка. У новому сезоні алкмарці зіграли всього один офіційний матч, в якому "на жилах" обіграли "Вікторію" з Пльзені. Більш того, зрівняти рахунок голландцям вдалося тільки на 95-й хвилині матчу. А потім вже був дубль Гудмундссона. З характером у команди все в порядку, але от якість гри в атаці дає надію вболівальникам киян.

При цьому ніякої недооцінки АЗ бути не повинно - команда закінчила минулий чемпіонат на другій сходинці, і по динаміці набору очок, а також за якістю гри цілком могла розраховувати посунути "Аякс" з першого рядка. Однак через пандемію Ередівізі так і не була дограна, а команди "були заморожені" на своїх місцях.

Таким чином до матчу проти "Вікторії" 26 серпня останній офіційний матч АЗ провів... 7 березня. Відсутність ігрового тонусу, фактор домашнього поля, а також той факт, що поточна стадія проходить всього в один матч, дають додаткові шанси киянам.

Орієнтовний склад: Бізот, Вейндал - Коопмейнерс - Влаар - Свенссон, Мідтше - де Віт - Класі, Ідрісса - Боада - Стенгс.

Котирування букмекерів на матч:

КонтораДинамоНічияАЗ Алкмар
Favorit2.373.553
PariMatch2.413.33
Marathon2.363.423
ФанСпорт2.383.422.99

Де подивитися матч "Динамо" - АЗ

  • Телеканал "2+2"
  • Youtube-канал FootballHub
Читайте також:

Новини партнерів

Глава Житомирської облради заразився COVID-19
Подруга Єрмака та фанатка нюдсів: що відомо про Машу Фокіну, яка "влаштувала" діда в ТКГ по Донбасу

Найпопулярніше за тиждень