Шанс для реваншу: прогноз на матч Ліги Націй Німеччина - Україна

Шанс для реваншу: прогноз на матч Ліги Націй Німеччина - Україна
Ексклюзив
Читать на русском

Перемога в матчі гарантує синьо-жовтим збереження прописки в елітному дивізіоні.

Збірній України в 2020-му році залишилося зіграти всього два матчі. І чи не найголовніший з них - в суботу, 14 листопада, проти Німеччини. Перемога в цій грі гарантує банді Андрія Шевченка збереження прописки в елітному дивізіоні Ліги Націй. Редакція APnews розповість, чому майбутній матч - ідеальний шанс для нашої збірної обіграти німців.

Німеччина

Збірна Німеччини - традиційний фаворит всіх великих змагань (будь то чемпіонат Європи або світу). Але в останні роки підопічні Йоахіма Льова переживають не найкращі роки з точки зору результатів.

Можливо, саме тому наставник бундестім зважився на омолодження складу, "відчепивши" від збірної ряд досвідчених і не дуже старих виконавців. Втім, попри чергове талановите покоління (Хаверц, Вернер і інші), результати збірної Німеччини далекі від ідеалу.

У цьому розіграші у німців всього одна перемога (якраз над збірною України) і три нічиїх - в тому числі і в матчі зі швейцарцями, де був зафіксований рахунок 3:3. Збірна Німеччини зараз тільки будується, тому українцям (без жовтневих проблем зі складом) цілком під силу гарантувати прописку в еліті ще до матчу зі швейцарцями.

Також на руку українцям грає і те, що Німеччині доведеться матч і проти збірної Іспанії, а значить не факт, що на поле вийде найсильніший склад бундестім - можливі експерименти на окремих позиціях. З іншого боку, німці все ще грізна сила, здатна покарати будь-яку команду за помилки в грі або плані на цю гру.

Орієнтовний склад: Нойєр, Госенс ​​- Хальстенберг - Рюдігер - Клостерман, Кроос - Горецька, Гнабрі - Дракслер - Сане, Вернер.

Україна

А ось збірна України до майбутнього матчу підходить з відмінними очікуваннями. По-перше, в програному матчі з поляками синьо-жовті показали відмінну гру в атаці (ну, крім реалізації створених моментів). А по-друге, в матчі з німцями на поле вийде найсильніший центр поля в складі Степаненко - Зінченко - Малиновський. Та й на інших позиціях такої кризи, як в жовтні точно не буде.

З іншого боку варто розуміти, що в матчі з поляками Україна демонструвала відмінну гру, багато володіючи м'ячем і розігруючи його через короткий пас. Проти збірної Німеччини (з будь-яким поєднанням гравців в центрі поля) така гра зажадає максимальної концентрації і все одно ризик втрат м'яча буде невиправдано високим.

У матчі з іспанцями Україна показала, що здатна грати і через довгі передачі, дисципліновано діючи в обороні. Але тільки гра проти Німеччини покаже, чи було то виступ випадковим або команда Андрія Шевченка і правда вчиться задіювати "план Б".

Орієнтовний склад: Пятов, Соболь - Матвієнко - Кривцов - Конопля, Степаненко - Зінченко - Малиновський, Циганков - Яремчук - Ярмоленко.

Котирування букмекерів на матч:

КонтораНімеччинаНічияУкраїна
Favbet1.345.98.6
PariMatch1.325.89.6
Marathon1.325.658.7
ФанСпорт1.325.68.4

Де дивитися матч Німеччина - Україна

  • Телеканал "Футбол 1"
  • Телеканал "Україна"
  • OTT-сервіс oll.tv

Ставки на матч Німеччина - Україна

Головні зірки нинішньої Німеччини (за винятком Нойєра і частково Кімміха) зібрані в атакувальній лінії - і німці цим відмінно користуються. У шести останніх матчах на своєму полі (з семи зіграних) бундестім відвантажував в ворота суперника два і більше м'ячів. Ставка "Німеччина ТБ 2" зараз пропонується з коефіцієнтом 1.53.

При цьому не варто думати, що в обороні німці грають настільки ж класно. Та й Україна, не дивлячись на нереалізацію в матчі з поляками, непогано грає в атаці. Тому ставка "обидві заб'ють" за 1.78 виглядає відмінним вибором на матч.

А якщо ви не вірите в силу атаки синьо-жовтої команди, радимо перечитати наш матеріал, в якому викладені основні події матчу з поляками. Навряд чи таке невезіння як незабитий пенальті і нереалізовані шість ударів у створ трапляться в двох матчах поспіль.

Новини партнерів

Найефективніша вакцина від COVID-19 має побічні ефекти - заява
У Вірменії схопили лідерів опозиції

Найпопулярніше за тиждень