"Шахтар" полетів на матч з "Реалом" без семи гравців основи

"Шахтар" полетів на матч з "Реалом" без семи гравців основи
Читать на русском

У нападі у донеччан два представника молодіжки.

"Шахтар" полетів на матч Ліги Чемпіонів проти "Реала" відразу без семи футболістів основи. Про це APnews повідомляє з посиланням на Twitter донецького клубу.

Допомогти донеччанам в матчі проти "галактікос" не зможуть захисники Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, півзахисники Алан Патрік, Тарас Степаненко, Віктор Коваленко, Тайсон, а також форвард Жуніор Мораес. Причиною такого рішення стало те, що всі перераховані вище гравці занадто довго не тренувалися з командою через самоізоляцію.

А Віктор Коваленко не зміг дограти матч проти "Львова", покинувши поле через пошкодження. В результаті в Мадриді Луїш Каштру зможе розраховувати лише на двох номінальних нападників, кожному з яких немає і 18 років. Повністю заявка "гірників" на матч першого туру Ліги Чемпіонів виглядає так:

Воротарі: Олексій Шевченко, Андрій Пятов, Анатолій Трубін.

Захисники: Додо, Давид Хочолава, Віктор Корнієнко, Марк Мампассі, Вітао, Валерій Бондар.

Півзахисники: Маркос Антоніо, Дентіньо, Марлос, Тете, Манор Соломон, Майкон, Маркіньос Сіпріано, Георгій Судаков, Денис Шостак.

Нападники: Богдан В'юнник, Данило Гончарук.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в донецькому клубі ще зовсім недавно була справжній спалах COVID-19. У якийсь момент в першій команді позитивні тести здали 20 осіб.

Новини партнерів

У Харкові дівчина за кермом авто злетіла в річку
Соліст гурту ТНМК заразився COVID-19

Найпопулярніше за тиждень