Шахов: "плівки Деркача" можуть бути витівками пранкерів

Шахов: "плівки Деркача" можуть бути витівками пранкерів
Ексклюзив
Читать на русском

Сергій Шахов вважає, що достовірність плівок нібито розмови Петра Порошенка і Володимира Путіна повинні встановити правоохоронці

Правоохоронні органи обов'язково повинні розібратися з плівками нібито розмови Петра Порошенка та Володимира Путіна. Про це в ексклюзивному коментарі APnews розповів народний депутат від групи "Довіра" Сергій Шахов.

За його словами, в сучасному світі ця розмова може бути й правдою, й розіграшем.

"У нашому світі, в XXI столітті може бути все що завгодно - можуть бути пранкери, а можуть бути правдиві плівки, про які йде мова. Для цього є всі силові структури, правоохоронні органи, які обов'язково повинні в цьому розібратися, тому що це заява народного депутата, тому спускати просто так це на гальмах ніхто не винен. Це велика політика й це може бути все що завгодно, скоро вибори", - зазначив нардеп.

При цьому він вказав, що Україна як країна повинна бути повністю незалежною.

"Нам би розібратися у своїй країні, а репутація когось мене не цікавить. Мене цікавить репутація України. Ми боремося, щоб вона була незалежно ні від одних, ні від інших - ні від Росії, ні від Америки, ні від Казахстану. У нас багата країна, але бідні люди, тому що політики ось так працюють, граються в політику. Як говори Черчилль: "Хто грається в політику, той програє. Хто займається господарською діяльністю та допомагає людям, той переможе", - пояснив Шахов.

Також він вказав, що "плівки Деркача" повинен коментувати президент Володимир Зеленський, а визначити їх справжність - правоохоронні органи.

Читайте також:

Як раніше повідомляв APnews, п'ятий президент України Петро Порошенко 30 квітня 2015 року, через два місяці після трагедії в Дебальцеве провів вельми люб'язні переговори з президентом РФ Володимиром Путіним, в яких поводився досить дивно, попри активну "антиросійську" позицію в усіх публічних виступах

Новини партнерів

Українська тенісистка Ястремська потрапила в расистський скандал
МОЗ у тестовому режимі запускає електронні лікарняні

Найпопулярніше за тиждень