Серед працівників ЦВК зафіксували випадок зараження коронавірусом

Серед працівників ЦВК зафіксували випадок зараження коронавірусом
Читать на русском

У зв’язку з випадком коронавірусу громадян закликали не входити без необхідності в будівлю ЦВК

Серед співробітників Центральної виборчої комісії виявили випадок захворювання на коронавірус, карантинні заходи посилили. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу ЦВК.

У зв’язку з випадком коронавірусу громадян закликали не входити без необхідності в будівлю ЦВК. У випадку відвідування необхідно одягати маски і рукавички, дотримуватися дистанцію і не допускати скупчень людей.

Також у ЦВК створили можливість попереднього запису для подачі документів щодо кандидатур до складу територіальних виборчих комісій. Подання приймаються з 27 липня по 5 серпня включно.

"Також просимо відвідувачів не створювати скупчення на другому поверсі адміністративної будівлі Комісії і дотримуватися фізичної дистанції не менше 1,5 метра з розрахунку не більше однієї людини на 5 квадратних метрів площі приміщення. Працівники секретаріату Комісії, беруть подання, захищені масками, рукавичками і екранами, забезпечені достатньою кількістю дезінфекційних засобів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв APnews раніше, Верховна Рада України у середу, 15 липня, призначила місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

Новини партнерів

Геращенко заявив, що "полтавський терорист" міг накласти на себе руки
На підготовку закладів освіти Києва до навчального року виділили майже 4 млрд

Найпопулярніше за тиждень