Сенсаційна перемога над "Реалом" повернула Україні 11-е місце в рейтингу УЄФА

Сенсаційна перемога над "Реалом" повернула Україні 11-е місце в рейтингу УЄФА
Читать на русском

Правда, стримати Шотландію буде дуже складно.

Напередодні "Шахтар" зробив невелике диво (знову) і обіграв "Реал" в матчі Ліги Чемпіонів. Крім того, що ця перемога залишає "гірників" в боротьбі за плей-офф ЛЧ, вона ще й стала важливою для коефіцієнта України в рейтингу УЄФА.

Нагадаємо, що за перемогу в єврокубках команда заробляє два бали, які потім діляться на кількість представників країни в Лізі Чемпіонів і Лізі Європи. Таким чином перемога "гірників" принесла в скарбничку України 0,4 бала.

Це і дозволило Україні знову обійти в рейтингу Шотландію, правда всього на 0,075 бала. При цьому цього єврокубкового тижня і українським, і шотландським командам залишилося провести по два матчі. Важливо додати, що ціна набраних шотландськими представниками очок вище, оскільки від цієї країни в єврокубки відбиралося менше команд.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Україна втратила 11-місце в єврокубках, при цьому наша країна ризикувала пропустити вперед ще і Туреччину. Однак перемоги "Зорі" і "Шахтаря" дозволили нашій країні знову відірватися від турків.

Новини партнерів

Зірка фільмів "Початок" і "Джуно" Еллен Пейдж змінила стать і стала трансгендером Еліотом
Від COVID-19 помер актор, який зіграв Борменталя у фільмі "Собаче серце"

Найпопулярніше за тиждень