Секс-скандал з Артемом Дзюбою: футболістові пропонували викупити відео за 5000000 доларів

Секс-скандал з Артемом Дзюбою: футболістові пропонували викупити відео за 5000000 доларів
Читать на русском

Футболіст зустрічався зі здирником, але гроші не заплатив.

На початку тижня найгучнішою подією в світі спорту став секс-скандал за участю нападника "Зеніту" і збірної Росії Артема Дзюби. Відео з мастурбацією футболіста з'явилося в інтернеті, однак перед цим гравцеві пропонувалося викупити цей запис. Про це APnews повідомляє з посиланням на видання "Фонтанка".

За інформацією видання, шантажист зв'язався з Дзюбою, і на зустрічі з футболістом зажадав п'ять мільйонів доларів за відео. Дзюба не заплатив - частково через занадто великої суми, частково через те, що не було ніяких гарантій того, що відео все одно не потрапить в мережу.

Зараз інформацію про співрозмовника футболіста нібито вивчають співробітники ФСБ, в яке Артем звернувся через знайомих. Наявних записів та інформації досить для порушення кримінальної справи за статтею про вимагання в особливо великому розмірі. Але чи буде прийнято таке рішення, поки невідомо - в зв'язку з потенційною скандальністю можливого судового процесу.

Нагадаємо, ми повідомляли про скандал, який розгорівся навколо Артема Дзюби через публікацію секс-відео з його участю. Футболіста не викликали на матчі збірної, а в клубі він позбувся капітанської пов'язки.

Новини партнерів

Найкращий тенісист України Стаховський захворів на коронавірус
Поліція взялася за смерть дружини екс-голови МОЗ

Найпопулярніше за тиждень