Саакашвілі, який прийняв причастя і сповідався, готується померти з голоду

Саакашвілі, який прийняв причастя і сповідався, готується померти з голоду
Читать на русском

Саакашвілі хоче "стати прикладом звільнення Батьківщини".

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі не збирається припиняти голодування та готується до смерті. На такий відчайдушний крок він іде, щоб "вирвати Грузію з пазурів російського олігархату".

Про це повідомив сам Міхеїл Саакашвілі на особистій сторінці у Facebook. За його словами, він хоче стати "прикладом звільнення Батьківщини".

"Я повернувся, щоб мене добровільно тримали в заручниках, і тепер я помиратиму від голоду, щоб стати прикладом звільнення нашої Батьківщини, збереження її європейського шляху та виведення її з пазурів російської олігархії", - написав політик.

Крім того, Саакашвілі попросив не наголосити на його голодуванні. Адже головне, за його словами, вибори в Грузії та "повернення влади грузинському народові".

"Прошу всіх не робити моє здоров'я головним питанням порядку денного, не висвітлювати питання голоду Саакашвілі. Наша головна мета: питання вкрадених виборів та повернення влади грузинському народові", - додав Саакашвілі.

Саакашвілі, який прийняв причастя і сповідався, готується померти з голоду

Раніше APnews повідомляв, що Міхеїл Саакашвілі прийняв святе причастя і сповідався митрополиту Ніколозу Пачуашвілі прямо в СІЗО.

До цього політик прийняв рішення на знак протесту відмовитись від ліків та добавок, які підтримують його здоров'я.

Новини партнерів

У Полтавській області чоловік ховав колишню дружину із підозрою на COVID-19 від лікарів
Голодуючий Саакашвілі відмовився від ліків після появи відео, де він нібито їсть – омбудсмен

Найпопулярніше за тиждень