Саакашівілі пригрозив кінцем України, якщо у Зеленського не вийде

Саакашівілі пригрозив кінцем України, якщо у Зеленського не вийде
Читать на русском

Михайло Саакашвілі заявив, що готовий піти, якщо його попросять

Автодорога Одеса - Рені є гордістю колишнього голови Одеської ОДА Михайла Саакашівілі. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву третього президента Грузії під час спілкування з представниками фракції "Слуга народу".

"Якщо у Зеленського не вийде, то Україні може настати кінець. Є життя після Зеленського, якщо він зробить те, що обіцяв і на що йому дав народ мандат", - зазначив Саакашвілі.

При цьому він вказав, що боїться конфліктів і готовий піти, якщо його попросять.

"Я готовий писати будь-які заяви. У мене до вас прохання, коли ви захочете, щоб я пішов - а таке відбувається завжди, тому уряд повинен змінюватися - то краще мені про це сказати спокійно. І я знайду приводи не конфронтаційні. Просто скажу, що хочу займатися чимось іншим, і буду йти. Я не шукаю конфліктів. Я дуже боюся конфліктів. Один раз відбулося з Порошенком. Я хоч і вважаю, що мав рацію, але дуже про це шкодую. Порошенко зірвався на мені так сильно, що потім йому було погано. Я боєць. Я люблю битися, але за правильні речі, а конфлікти - то не мета. Мета - це конструктив. Ми збудували Одеса - Рені і я дуже цим пишаюся. Якби не було цієї дороги, то що я скажу, що бився з Яценюком, з Аваковим, але хто це схаває", - підсумував екс- глава Одеської ОДА.

Як повідомляв APnews, Саакашвілі заявив, що повернувся в політику, щоб налагодити відносини України та МВФ.

Новини партнерів

Нефьодова звільнили з посади керівника Держмитниці
У мішку і закритій труні: як ховають померлих від Covid-19 в Україні та чи можна цілувати покійного

Найпопулярніше за тиждень