Rutube на вимогу Apple обмежив поширення контенту російських дер ЗМІ

Rutube на вимогу Apple обмежив поширення контенту російських дер ЗМІ
Читать на русском

Канали російських пропагандистських ЗМІ та блогерів, заблокованих на YouTube та представлених на Rutube, надалі, можливо, будуть доступні лише на місцевому російському відеохостингу.

Російський відеохостинг Rutube вирішив обмежити завантаження програми для iOS тільки Росією – раніше Apple вимагав зробити програму доступною лише для росіян чи видалити контент державних ЗМІ. Про це пише Forbes Russia із посиланням на прес-службу російського сервісу.

Компанія повідомила, що можливість завантаження програми на iPhone збережеться для користувачів у Росії, за межами Росії вони зможуть дивитися відеоконтент у веб-версії.

Раніше повідомлялося, що корпорація Apple вимагає від Rutube видалити з його програми контент російських державних ЗМІ, інакше американська компанія пригрозила видалити програму відеохостингу з App Store. Apple дала керівництву Rutube два тижні на ухвалення рішення.

У повідомленні російської компанії зазначається, що "користувачам, які завантажили програму раніше, ймовірно, будуть доступні оновлення".

Новини партнерів

Впевненість Овнів, ідеї Дів та сили Риб: докладний гороскоп на 18 серпня
З українських портів вийшов восьмий караван з продовольством

Найпопулярніше за тиждень