Руслан Малиновський: "Агенти "Ювентуса" поки не дзвонили"

Руслан Малиновський: "Агенти "Ювентуса" поки не дзвонили"
Читать на русском

Хавбек "Аталанти" поділився емоціями від гри проти лідера Серії А.

У суботу, 11 липня, відбувся головний матч 32-го туру Серії А "Ювентус" - "Аталанта". У другому таймі на поле вийшов хавбек Руслан Малиновський, який за 20 хвилин встиг стати кращим гравцем матчу. APnews наводить інтерв'ю, яке українець дав в програмі "Профутбол".

- Скаути "Ювентуса" не зв'язувалися з твоїми агентами після вчорашнього поєдинку?

- Ні, не дзвонили. Таких розмов не було.

- У Кріштіану Роналду були сльози на очах, коли збірна України переграла Португалію в Києві. Він не підходив, нічого не говорив?

- Та ні, не думаю. Він уже зіграв ігор 800, не думаю, що сильно мене запам'ятав. Можливо, після цього голу він мене краще запам'ятає.

- Це правда, що перед матчем у вас було невелике ушкодження?

- Так було. Після гри приїхав додому - ніби все нормально. Минула ніч, прокинувся і відчув трохи неприємне відчуття в коліні. Бокова зв'язка. Можливо, десь оступився під час гри. Мені знадобився один день, щоб зробити все фізіопроцедури на базі та через два дні - вже відчував себе добре. Був готовий до гри.

- Зізнайся, як вдалося так точно покласти м'яч правою ногою.

- Забив, звичайно ж, не випадково. В "Генку" після травми хрестів я почав більше працювати правою ногою, бо лівою боявся довгий час. Після цієї травми підтягнув гру правою ногою і більш впевнено граю. Забивав на тренуваннях, були спроби і в матчах, але відзначитися зміг лише зараз.

- Зараз всі в Європі кажуть, що "Аталанта" демонструє яскраву гру, одну з найкращих в Європі. Ви відчуваєте насолоду від гри і результатів своєї команди?

- Звісно. В першу чергу, це заслуга того, що в команді є кістяк. Склад не змінюється 2-3 роки, це дуже важливо. Всі розуміють, що робити на полі. Я почав розуміти всі вимоги тренерського штабу десь за пів року. Спочатку було важко, але я дізнався багато нового і багато чому навчився. В "Аталанти" зовсім інший стиль гри і зовсім інша позиція для мене. Зараз я вже все розумію, що від мене вимагають на поле.

Тут база - це фізична підготовка. Якщо ми будемо в кращому функціональному стані, ми будемо показувати свій кращий футбол і зможемо грати з усіма. Це показують багато матчів. Тут кажуть, що функціональна готовність повинна бути на максимальному рівні.

Також Руслан Малиновський розповів про історію, коли за часів виступів за луганську "Зорю" одного разу повернувся з розташування збірної України з зайвою вагою:

- Всі знають, що в національній команді харчування на вищому рівні завжди було. Одного разу ми приїхали з Максом Малишевим зі збірної і не повинні були тренуватися, тому що переліт, всі справи. Юрій Миколайович Вернидуб каже: "Просто подивіться тренування, поспілкуємося, давно не були". Ми приїхали на базу, начебто і не тренувалися. А він каже: "Давайте, стаєте на ваги". Ми зважилися, а там десь 2,5 кілограма зайвих - трохи набрав форми.

Читайте також:

Новини партнерів

Відбувся штрафом: двічі судимого винуватця смертельного ДТП під Києвом могли посадити ще в 2019 році
У Чернівцях поліція "скрутила" і закувала в наручники пенсіонера, який торгував на тротуарі без маски

Найпопулярніше за тиждень