Розстріл журналістів в Ірпені: кореспондент, що вижив, розповів подробиці трагедії

Розстріл журналістів в Ірпені: кореспондент, що вижив, розповів подробиці трагедії
Читать на русском

У NYT повідомили, що загиблий журналіст у них не працював

Кореспондент, який вижив під час обстрілу в Ірпені, розповів подробиці розстрілу. Він розповів, що вони їхали знімати, як виходять біженці.

Про це повідомляє APnews із посиланням на розповідь журналіста.

"Ми з колегою пройшли перший міст в Ірпені, намагалися дістатися до другого, щоб зняти, як ідуть біженці. Хтось погодився підвезти нас до мосту, ми сіли в машину - і по нас відкрили вогонь. Водій розвернувся, щоб виїхати звідти, і в цей момент у мене потрапили.Я бачив, що й Брента Рено, мого друга, теж поранили - у шию.Потім ми розділилися, і я не знаю, що з ним - сюди мене доставила "швидка", - розповів той, хто вижив.

Пізніше у New York Times повідомили, що загиблий журналіст Брент Рено у них не працював.

"Ми глибоко засмучені звісткою про смерть Брента Рено. Брент був талановитим режисером, який протягом багатьох років співпрацював з The New York Times. Хоч він і співпрацював з NYT у минулому (останнього разу у 2015 році), він не виконував жодного завдання NYT в Україні. Повідомлення про те, що він працював у NYT, були поширені, тому що він носив бейдж New York Times, який був виданий для виконання завдання багато років тому", - зазначили видання.

Як повідомляв APnews, російські військові розстріляли 51-річного кореспондента New York Times. Трагедія сталася в Ірпені на Київщині.

Новини партнерів

Окупанти завдали авіаудару по аеродрому під Кропивницьким: є загиблі
Франція підготувала новий пакет санкцій проти РФ: про що йдеться

Найпопулярніше за тиждень