Росіяни застосували небезпечні фосфорні боєприпаси на криворізькому напрямку

Росіяни застосували небезпечні фосфорні боєприпаси на криворізькому напрямку
Читать на русском

За інформацією оприлюдненою Вілкулом, за вчорашній день, 11 травня, російські війська обстріляли Зеленодольску громаду пять разів

Начальник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що в ніч проти 12 травня російські війська, окрім заборонених, але вже раніше використовуваних на межі Дніпропетровської та Херсонської областей касетних боєприпасів, застосував фосфорні боєприпаси.

«Всю ніч по всій лінії зіткнення орки вели обстріл, у тому числі із застосуванням заборонених фосфорних та касетних боєприпасів. Близько 07.00 ранку із систем РСЗВ було обстріляно місто Зеленодольськ. Руйнування уточнюються. Один загиблий — цивільний, один поранений — також цивільний», — написав сьогодні, 12 травня, на своїй сторінці у соцмережі Facebook Олександр Вілкул.

Він також додав, що на ранок 12 травня, ситуація на криворізькому напрямку повністю контрольована ЗСУ.

За інформацією оприлюдненою Вілкулом, за вчорашній день, 11 травня, російські війська обстріляли Зеленодольску громаду пять разів: чотири рази Велику Костромку на один раз сам Зеленодольськ. Вчора постраждалих серед цивільного населення не було.

Новини партнерів

Росія почала застосовувати в Україні підрозділи іржавої техніки 60-х років
РФ доводиться використовувати чіпи з холодильників та посудомийок у військовій техніці - Мінторг США

Найпопулярніше за тиждень