Росія завдала масованих ракетних ударів по Україні і почала вторгнення

Росія завдала масованих ракетних ударів по Україні і почала вторгнення
Читать на русском

Запеклі бої ведуться у різних регіонах нашої країни.

Вранці 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Росіяни обстрілюють аеродроми та інші військові об'єкти, а також розпочали наступ на кількох напрямках.

Про це повідомляє APnews.

Перші повідомлення про атаки з'явилися близько 05.40. Тоді з'явилася інформація про вибухи у Києві, Харкові, Львові та низці інших міст. Проте незабаром виявилося, що в районі Києва йшлося не про обстріл, а про "роботу" українських сил ППО, внаслідок якої було збито російських безпілотників. Про це заявив мер Борисполя Володимир Борисенко.

Згодом почали з'являтися перші відео з результатами обстрілів та в інших містах України. Так, у Харкові російські військові вдарили зі "Смерчів". Проте основний удар припав по об'єктах авіаційної та військової інфраструктури нашої країни.

Зокрема, з'явилися відео з наслідками ударів по аеродрому у Чугуєві, Херсоні, Краматорську, Івано-Франківську. Під удар потрапили і військові частини – зокрема у Сумській та Вінницькій області. Стежити за актуальними списками обстрілів можна на офіційних сторінках ДСНС або у нашому Telegram-каналі.

Після масованих обстрілів російська армія перейшла в наступ за декількома напрямками. Зокрема, офіційні представники Генштабу ЗСУ, Сухопутних військ та Держприкордонслужби повідомили про атаки з боку Криму та Білорусі, а також із Росії до Харківської, Луганської, Сумської, Чернігівської та Житомирської областей.

На даний момент офіційні представники військових та силових відомств України повідомляють про запеклі бої на різних напрямках. Стежити за актуальними оновленнями в одному місці можна у нашому Telegram-каналі.

Раніше APnews повідомляв, що напередодні Верховна Рада ввела надзвичайний стан в Україні.

Новини партнерів

В Україні запровадили військовий стан через напад Росії
Рада запровадила надзвичайний стан в Україні

Найпопулярніше за тиждень