Російського опозиціонера Навального виписали з клініки в Берліні після отруєння

Російського опозиціонера Навального виписали з клініки в Берліні після отруєння
Читать на русском

У німецькій клініці відзначили, що Олексій Навальний 24 дні провів у реанімації

Російського опозиційного політика Олексія Навального виписали зі стаціонару німецької клініки "Шаріте", де він перебував після отруєння. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу клініки.

За словами лікарів, стан опозиціонера значно покращився, що і стало приводом виписати його зі стаціонару, де він провів 32 дні.

"Олексій Навальний лікувався в "Шаріте" 32 дні, з них 24 дні в реанімації. Виходячи з його поточного стану, лікарі вважають, що повне одужання можливе. Однак ще занадто рано оцінювати потенційні довгострокові наслідки його важкого отруєння", - йдеться в повідомленні.

Олексій Навальний впав у кому 20 серпня в літаку, що прямував з Томська в Москву. Повітряне судно екстрено село в Омську, щоб політика доставити в лікарню. За однією з версій, його отруїли, але лікарі в РФ не знайшли отруту, а німецькі медики становили, що Навального отруїли речовиною з групи "Новачок".

Як раніше повідомляв APnews, російський опозиційний політик Олексій Навальний вимагає від співробітників лікарні в Омську, куди він потрапив після отруєння, повернути його речі.

Новини партнерів

ЄС не планує "великого політичного кроку" в питанні європейської інтеграції України
У МОЗ заперечують "підозріле" зведення Дніпра по коронавірусу

Найпопулярніше за тиждень