Російські школярі просять швидше вбивати українців - СБУ (аудіо)

Російські школярі просять швидше вбивати українців - СБУ (аудіо)
Читать на русском

Які листи пишуть українські діти нашим воїнам? Дякують за захист, бажають сил і здоров’я, вірять у перемогу та мир. А чого бажають російські школярі?

У Службі безпеці Україні оприлюднили перехоплену розмову російських школярів з окупантами.

"Які листи пишуть українські діти нашим воїнам? Дякують за захист, бажають сил і здоров’я, вірять у перемогу та мир.
А чого бажають російські школярі? Смерті для українців. «Прошу тебя: побыстрее убивай всех украинцев и приезжай домой», – так пише сестра своєму братові-окупанту. А той, сміючись, вихваляється цим у телефонній розмові з родичкою, лагідно називаючи її «крысообразная».
«Пошли они на хер эти люди», – піддакує йому жінка, яскраво демонструючи усю миролюбність і доброту «народа-асвабадітєля». Мабуть, така зла, бо родич не встиг блендер намародерити? І не встигне. Бо у Бабаєва Валерія (як і в інших рашистів) більше шансів повернутися додому у чорному пакеті", - написали в СБУ.

Водночас кожна нова розмова окупантів, перехоплена СБУ, лише укріплює думку: після нашої перемоги єдина можлива форма спілкування з ними – через зачинений кордон, не підпускаючи сусідів ближче, ніж на відстань пострілу.

Раніше APnews повідомляв, що в СБУ перехопили ще одну розмову, в якій російським загарбникам обіцяли кількаденний тріумфальний марш, почесті й «золоті гори».

Новини партнерів

ЗСУ знищили броньовик з окупантами з ракетного комплексу “Стугна-П” (Відео)
З'явилася інформація про нічні вибухи у Львівській області: збито дві ракети - Козицький

Найпопулярніше за тиждень