Романтика Тельців, жага Стрільців та удача Риб: докладний гороскоп на 7 серпня

Романтика Тельців, жага Стрільців та удача Риб: докладний гороскоп на 7 серпня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого варто чекати від цього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Овни, ваша душа рветься назустріч пригодам, проте хтось із оточуючих може свідомо чи мимоволі вставляти вам ціпки в колеса. Спілкуйтеся сьогодні з тими, хто вам справді близький.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельці мають прекрасний день для романтичних побачень, відвідування виставок і роботи на свіжому повітрі. Ви зараз – скрізь бажаний гість.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюки відчують у собі сили для зцілення та підтримки бадьорості духу в оточуючих. Частину дня добре присвятити своєму власному організму та спілкуванню із сильними духом людьми.

Рак

21 червня — 22 липня

Раки, багато що зміниться, якщо ви зважитеся навчитися чогось принципово нового. Хороший день для покупок та отримання від них задоволення.

Лев

23 липня — 22 серпня

Для Львова ранок цього дня — час споглядального ставлення до того, що відбувається, та роботи з різноманітними текстами. Бажано більше часу приділити своїм захопленням.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Діви налаштовані провести вихідний день вдома, при цьому не обтяжуючи себе клопотами по господарству. Зірки рекомендують взятися за нову справу та захопити своїм ентузіазмом оточуючих.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терези, незважаючи на вихідний, відчують брак часу. Добре записувати на папері те, що треба зробити, — це чудово дисциплінує. У цей період реально позбавитися залежності будь-якого роду.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіонам можна порадити зробити низку великих покупок. Також було б добре поспілкуватися сьогодні з живим вогнем, розповісти йому про важливі речі.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільці, ваша жага до справедливості може мати несподівані наслідки. Увечері добре сформувати бажану ситуацію як образу.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

У Козерогів – день творчості та реалізації готового продукту. Щасливим є відповіді на невирішені раніше проблеми.

Водолій

21 січня — 18 лютого

У Водоліїв може з'явитися сильне бажання хоча б на якийсь час звільнитися від повсякденних обов'язків. Дійте продумано і не приписуйте оточуючим зайвого.

Риби

19 лютого — 20 березня

Риб чекає вдала подорож із коханою людиною, спілкування з друзями. Відпочивайте по повній програмі так, щоб було що згадати.

Читайте також:
Удача Раків, шанси Львів та поїздки Риб: докладний гороскоп на 6 серпня

Новини партнерів

Зустрічі Овнів, інтуїція Дів і вибір Терезів: докладний гороскоп на 8 серпня
Удача Раків, шанси Львів та поїздки Риб: докладний гороскоп на 6 серпня

Найпопулярніше за тиждень